icon-behandeling Diagnose en behandeling

Wanneer u zich bij MeCeBi aanmeldt, ontvangt u een informatiepakket en een uitgebreid vragenformulier. Dit wordt door u nauwkeurig ingevuld en geretourneerd. Het dient ter achtergrondinformatie en ondersteuning bij uw eerste bezoek.

Uw eerste bezoek aan MeCeBi
Tijdens uw eerste bezoek wordt er een uitgebreide anamnese of ziektegeschiedenis afgenomen, zodat we inzicht krijgen in uw situatie tot nu toe. Tijdens dit bezoek krijgt u de gelegenheid om uw klachten uitgebreid uit een te zetten. Indien beschikbaar maken we gebruik van uitslagen van onderzoeken die u in het ziekenhuis of bij de huisarts heeft gehad.

Lees verder...

behandelingen

Bioresonantie


Een onderzoek door middel van bioresonantie bestaat uit een complete anamnese met onder andere een uitgebreid onderzoek met behulp van daarvoor bestemde apparatuur.

Wij zijn hiermee in staat om precies te achterhalen wat er aan belastingen in uw lichaam aanwezig is. Bacteriën, virussen, parasieten, schimmels en andere stoorvelden kunnen worden geïdentificeerd. Zo zijn we in staat de oorzaken van uw aandoening(en) op te sporen en ook met behulp van deze apparatuur te behandelen. Dit is een geheel pijnloos onderzoek, ook bijzonder geschikt voor baby's en kinderen. Doorgaans verdelen we dit onderzoek op in twee delen van ieder één uur. Bij kinderen tot tien jaar wordt dit één onderzoek van ongeveer vijf kwartier.

De uitslag van het onderzoek geeft een compleet beeld van uw situatie en de achterliggende oorzaak of oorzaken van uw aandoening. Wij zijn er op gericht om de oorzaak aan te pakken en niet alleen de symptomen te bestrijden. De gegevens worden verwerkt in een persoonlijk dossier wat steeds in eigendom is van de patiënt. Dit persoonlijke dossier bevat een samenvatting van het onderzoek, de resultaten van de test, het behandelplan, adviezen en voorschriften voor medicatie, voeding en leefwijze. Dit persoonlijke dossier wordt steeds aangevuld met actuele en ondersteunende informatie, zodat u (en eventuele huisgenoten) voortdurend inzicht heeft in de vorderingen en de stand van zaken.

Lees verder...

Pijnbehandeling

Bij de pijnbehandeling wordt eerst een compleet onderzoek gedaan door de zenuwbanen rond de ruggenwervel te onderzoeken met behulp van Scenar-apparatuur. Onze zenuwbanen lopen vanuit het centrale zenuwstelsel en de ruggenwervel tot in de huid. Via de huid werkt de Scenar op de zenuwen en zet ze aan tot het produceren van stoffen die de cellen en organen nodig hebben om goed te kunnen functioneren.

Uw voorbereiding op de pijnbehandeling:

  • U mag twee uur voor en twee uur na de behandeling niet douchen of baden;
  • Een half uur voor de behandeling graag nog iets eten;
  • Drink voldoende water voor de behandeling;
  • Scheren bij veel haargroei, op de plaatsen die behandeld worden;
  • Na de behandeling voldoende rust nemen;
  • Wilt u uw eigen badhanddoek meenemen?

Lees verder...

Gezondheidscontrole

Met de nieuwe wetgeving inzake ziekte en arbeidsongeschiktheid lopen veel bedrijven, maar ook werknemers risico's. Uiteraard kunt u deze risico's op financieel gebied afdekken. De biofysische geneeskunde is echter bij uitstek geschikt én in staat de oorzaken van nog verborgen en aanwezige ziekten en aandoeningen op te sporen en veelal met succes te behandelen.

Onze preventieve gezondheidscontrole is een compleet diagnostisch onderzoek en wordt uitgevoerd voor zowel bedrijven als voor particulieren. Voor die mensen die graag een grondig algemeen onderzoek willen hebben en een overzicht van het functioneren van het lichaam als geheel, maar ook van de organen op zich.

Lees verder...

Ziekte van Lyme

onderzoek_stillDuizenden mensen ondervinden in Nederland jaarlijks de gevolgen van een tekenbeet. Deze teek kan de Borellia-bacterie met zich mee dragen die voor de besmetting zorgt. Voor de reguliere geneeskunde is het moeilijk om de juiste diagnose te stellen. Dit komt doordat de ziekte van Lyme zich als het ware kan verstoppen en vermommen. De reguliere geneeskunde test op de hoeveelheid antistoffen die het lichaam aanmaakt. Dit kan door middel van bloedonderzoek, maar ook door een lumbaalpunctie (hersenvocht). Wanneer Lyme wel geconstateerd wordt door het ziekenhuis antibiotica gebruikt bij de behandeling van Lyme.

Individuele aanpak
De hoogste prioriteit van MeCeBi is om de Borellia-bacterie op te sporen. Vervolgens gaan we aan de slag met het versterken van uw immuunsysteem, zodat uw lichaam de bacterie kan verslaan. Dit vergt een specifieke en individuele aanpak. MeCeBi maakt bij de behandeling van Lyme gebruik van diverse soorten apparatuur, waarbij de bacterie gemanipuleerd wordt door middel van frequenties. Daar waar de bacterie zich verstopt of vermomt, worden de frequenties aangepast en herstelt uw lichaam zich. In overleg met uw huisarts en andere specialisten zijn we samen in staat om uw klachten te behandelen.

Lees verder...