icon-behandeling Biofysische geneeswijzen

Onderzoek door middel van bioresonantie

Dit onderzoek bestaat uit een complete anamnese met onder andere een uitgebreid onderzoek met behulp van daarvoor bestemde apparatuur.

Wij zijn hiermee in staat om te achterhalen wat er aan belastingen in uw lichaam aanwezig is. Bacteriën, virussen, parasieten, schimmels en andere stoorvelden kunnen worden geïdentificeerd. Zo zijn we in staat de oorzaken van uw aandoening(en) op te sporen en ook met behulp van deze apparatuur te behandelen. Dit is een geheel pijnloos onderzoek, ook uitstekend geschikt voor baby's en kinderen. Doorgaans verdelen we dit onderzoek op in twee delen van ieder één uur. Bij kinderen tot tien jaar wordt dit één onderzoek van ongeveer vijf kwartier.

Wij achterhalen de oorzaak van uw gezondheidsklachten!

De uitslag van het onderzoek geeft een compleet beeld van uw situatie en de achterliggende oorzaak of oorzaken van uw aandoening. Wij zijn er op gericht om de oorzaak van uw klachten aan te pakken en niet alleen de symptomen te bestrijden. De gegevens worden verwerkt in een persoonlijk dossier wat steeds in eigendom is van de patiënt. Dit persoonlijke dossier bevat een samenvatting van het onderzoek, de resultaten van de test, het behandelplan, adviezen en voorschriften voor medicatie, voeding en leefwijze. Dit persoonlijke dossier wordt steeds aangevuld met actuele en ondersteunende informatie zodat u (en eventuele huisgenoten) voortdurend inzicht heeft in de vorderingen en de stand van zaken.

De behandeling door middel van bioresonantie is geheel pijnloos

  • U neemt plaats op een stoel naast de apparatuur (Bicom 2000) en u wordt door middel van elektroden aangesloten aan de Bicom.
  • Deze elektroden nemen frequenties op van uw lichaam of een ziek lichaamsdeel en leiden deze via kabels in de Bicom.
  • Afhankelijk van het behandelingsdoel en de situatie op de dag van behandeling wordt deze trillingsinformatie (frequentie) afgezwakt, versterkt of in spiegelbeeld (geïnverteerd) via een elektrodekabel naar een andere op het lichaam geplaatste elektrode overgedragen.
  • Ook wordt gebruik gemaakt van speciaal vervaardigde ampullen met informatie van ziekmakende bacteriën en virussen, waarvan de informatie afgezwakt, versterkt of geïnverteerd aan het lichaam wordt teruggegeven.

Over het algemeen bent u gedurende een half uur onder behandeling. Tijdens de behandeling krijgt u een glas water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

Reacties op een behandeling

Er kunnen verschillende reacties ontstaan na een behandeling. Deze zijn van te voren niet altijd in te schatten. Vaak zien we op de dag van behandeling en/of de dag erna vermoeidheid optreden.

Soms ontstaat er hoofdpijn of andere pijnklachten, verandering in de stoelgang of andere uitscheidingsreacties. Baby's reageren vaak heel snel door middel van een vieze luier. Deze bijverschijnselen zijn tijdelijk van aard en verdwijnen meestal na één of twee dagen.

Over de duur van het behandelingstraject kunnen wij hier geen uitspraken over doen, omdat dit voor iedereen anders is. Hierover ontvangt u meer informatie na afloop van het onderzoek.

Lees meer over bioresonantie...