icon-behandeling Gezondheidscontrole

Met de nieuwe wetgeving inzake ziekte en arbeidsongeschiktheid lopen veel bedrijven, maar ook werknemers risico's. Uiteraard kunt u deze risico's op financieel gebied afdekken. De biofysische geneeskunde is echter bij uitstek geschikt én in staat de oorzaken van (nog) verborgen en aanwezige ziekten en aandoeningen op te sporen en veelal met succes te behandelen.

Onze preventieve gezondheidscontrole is een compleet diagnostisch onderzoek en wordt uitgevoerd voor zowel bedrijven als voor particulieren. Voor die mensen die een grondig algemeen onderzoek willen hebben en een overzicht van het functioneren van het lichaam als geheel, maar ook van de organen op zich.

Een compleet beeld van uw gesteldheid

De uitslag van het onderzoek geeft een compleet beeld van uw fysieke en mentale gesteldheid. De gegevens worden in een persoonlijk gesprek besproken waarbij alle belastingen in kaart worden gebracht. Zo kan er, indien nodig, op tijd en adequaat worden ingegrepen.

Medicatiecontrole

Veel mensen gebruiken langdurig medicatie. Vaak gaat dit gepaard met vervelende bijverschijnselen. Wij kunnen voor u testen:

  • welke medicatie voor u geschikt is;
  • welke medicatie u absoluut nodig heeft en welke niet.

Een groot voordeel hiervan is dat onnodige medicatie gebruikt wordt of dat er onnodig lang gezocht wordt naar de juiste medicatie.

Prettig op weg naar herstel

Wij kunnen testen of u het middel kunt verdragen of niet. Ook kan er getest worden welke vitamines en mineralenpreparaten u wel of niet (meer) nodig heeft.

Dit is een geweldig gegeven en een fijn hulpmiddel onderweg naar herstel!