Zwangerschapsconsulten

Als je zwanger bent komt er veel op je af. Naast de vreugde die het geeft zal je merken dat alles in jouw lichaam is gericht op de groei van je kindje. Het kost enorm veel energie en voedingstoffen om de embryo te laten groeien. Voeding vervult daarom een essentiële rol om goed voor jezelf en het kind te zorgen. Daarbij worden er vaak supplementen aangeraden om de ontwikkeling van je baby zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook kun je te maken krijgen met allerlei zwangerschapsklachten die je van te voren niet had verwacht.

Goede begeleiding tijdens je zwangerschap kan helpen om energieker en fitter door je zwangerschap te gaan. En dit kan met ondersteuning op een hele natuurlijke manier. Wist je bijvoorbeeld dat veel water drinken van essentieel belang is bij zwangerschapsmisselijkheid en dat uit onderzoek blijkt dat gember voor een sterke vermindering van de misselijkheid kan zorgen? En wist je dat vrouwen met bekkeninstabiliteit vaak een tekort hebben aan vitamine D en magnesium?

Dit zijn maar een paar kleine voorbeelden van adviezen die jou kunnen helpen tijdens je zwangerschap. Maar we weten meer! Vandaar dat je nu bij MeCeBi een zwangerschapsconsult kan inplannen waarbij je natuurgeneeskundig advies kunt inwinnen rondom alles wat met (jouw) zwangerschap te maken heeft. Je hoeft hiervoor niet in behandeling bij MeCeBi te zijn.

Voor wie zijn deze consulten bedoeld?

Voor zwangere vrouwen die:

  • op een natuurlijke manier hun zwangerschap willen ondersteunen;
  • gericht advies willen hebben t.a.v. supplementen;
  • liever geen medicatie gebruiken maar natuurlijke ondersteuning bij zwangerschapsklachten;
  • tips willen voor een natuurlijke zwangerschap, bevalling, kraam- en babytijd.

Wat komt er tijdens een consult aan de orde?

  • hoe verloopt je zwangerschap en waar heb je ondersteuning nodig;
  • hoe is je voedingspatroon nu en welke voeding is voor zwangere vrouwen extra belangrijk;
  • we testen persoonlijk uit (middels bioresonantie) welke supplementen jij nodig hebt;
  • natuurlijk advies bij zwangerschapsklachten;
  • indien gewenst tips voor een natuurlijke bevalling, kraam- en babytijd.

Het eerste consult duurt drie kwartier (live), een vervolgconsult een half uur. Na het eerste consult is het ook mogelijk om online consulten in te boeken.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over de zwangerschapsconsulten bij MeCeBi? Bel dan naar 0341 - 35 41 12 of vul het contactformulier in voor meer informatie.


Annemiek

Zwangerschapsconsulente Annemiek

Therapeute Annemiek is bij MeCeBi onze zwangerschapsconsulente. Zij heeft altijd al een speciale interesse gehad voor zwangere vrouwen en baby´s, en heeft ook tijdens haar eigen zwangerschappen de ondersteuning van natuurlijke middelen ervaren. Zij deelt graag haar eigen ervaringen.

Lees hier het verhaal van Annemiek...