Ervaringsverhaal: Dankzij MeCeBi heb ik mijn toekomst weer terug!

In juni 2016 kreeg ik vage klachten, zoals vermoeidheid, een grieperig gevoel en duizeligheid. Het leek telkens voor korte periodes te verdwijnen, maar uiteindelijk kwam het steeds terug. Naar aanleiding van dit zijn er uitgebreide onderzoeken gedaan in het ziekenhuis, hier kwam uit dat alles goed was.

Omdat ik wel klachten bleef houden ben ik naar een haptonoom, Cesar therapeut et cetera geweest. Toen er steeds meer klachten bij kwamen zoals heftige pijn en misselijkheid – en ik ondertussen steeds verder achteruit ging en met school/werk moest stoppen – ben ik in een revalidatiecentrum terecht gekomen.

Toen ook dit niet hielp, zijn we zelf onze zoektocht begonnen. We kwamen veel info tegen over de ziekte van Lyme en zo kwamen we na een tijd bij MeCeBi.

Aan de hand van de goede ervaringen met MeCeBi heb ik me in december 2017 laten testen. Hier kwam uiteindelijk uit dat het inderdaad de ziekte van Lyme was, met nog andere dingen als gevolg ervan. Aan de hand van de resultaten van de testen hebben ze een behandelplan opgesteld.

De behandeling duurde in totaal 2 jaar, opgedeeld in 8 stappen. In het traject kon je echt alles vragen aan de therapeuten, dit vond ik erg fijn en gaf mij weer vertrouwen om door te gaan. Ook gaven ze goede adviezen en tips rondom een gezonde levensstijl, waar ik ook zeker nu nog veel aan heb.

Het was een zwaar traject maar het is het allemaal meer dan waard geweest, aangezien ik nu beter ben!

Dankzij MeCeBi heb ik mijn gezondheid en daarmee mijn toekomst terug!

Romy (19 jaar)