“Het slikken van medicijnen was een aanslag op mijn gezondheid!”

Mevrouw Ribbers heeft jarenlang geleden onder allergieën. Ze had bijvoorbeeld last van een rode jeukende huid en obstipatie. Het gevolg: een slechte nachtrust en een verhoogde bloeddruk. Na een aantal ziekenhuisopnames bleek dat mevrouw Ribbers medicijnen toegediend kreeg waar ze allergisch voor was. Uit het onderzoek van MeCeBi bleek dat het lichaam volledig overbelast en hyper was. Mevrouw Ribbers had last van een aantal lastige pesticiden en zware metalen zoals nikkel en chroom, maar ook kwikzilver en amalgaam. Gelukkig hebben de behandelingen van MeCeBi mevrouw Ribbers geholpen om de allergieën te onderdrukken. Dit is haar verhaal.

Mevrouw Ribbers is 79 jaar wanneer ze kampt met een onbekende allergie. Na een te zoute en pittige maaltijd krijgt ze plotseling heftige hartkloppingen. Ze belt 112 en ze belandt in het ziekenhuis. Er worden medicijnen aan mevrouw Ribbers voorgeschreven. Nadat mevrouw Ribbers 10 dagen die medicijnen heeft gebruikt, reageert haar lichaam. Mevrouw Ribbers krijgt heftige nachtmerries en ze heeft last van obstipatie. Ze wordt opgenomen in het ziekenhuis met een ernstig verhoogde bloeddruk.

Afkicken van medicijnen

Bij de cardioloog vraagt mevrouw Ribbers om andere medicijnen, omdat ze denkt dat ze allergisch is voor de medicijnen die ze op dat moment slikt. Mevrouw Ribbers krijgt andere medicijnen voorgeschreven. Deze ander medicijnen zouden haar problemen moeten oplossen. De volgende ochtend gaat het echter mis. Een half uur nadat ze haar nieuwe medicijnen in heeft genomen, voelt ze haar bloeddruk stijgen. De maat is vol voor mevrouw Ribbers. Na twee dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen deelt ze de cardioloog mee dat ze nooit meer medicijnen zal slikken.

De periode na haar thuiskomst uit het ziekenhuis was moeilijk voor mevrouw Ribbers. Ze moest afkicken van medicijnen. De medicijnen die ze toegediend kreeg om haar bloeddruk te verlagen hadden het omgekeerde effect. Mevrouw Ribbers is allergisch voor een E-nummer dat in de medicijnen zit verwerkt, mannitol (E421). Het gevolg van het slikken van de medicijnen is voor mevrouw Ribbers een beschadigd spijsverteringskanaal.

Bioresonantie

Via de diëtist komt mevrouw Ribbers erachter dat ze al die tijd allergisch is geweest voor verschillende e-nummers. De allergoloog raadt bioresonantie aan. Mevrouw Ribbers komt uit bij MeCeBi.

“Hoe zou ik ervoor gestaan hebben als ik de behandeling bij MeCeBi niet had gehad? Mijn lichaam was niet zo gezond geweest als nu, absoluut niet.”

Door middel van bioresonantie zijn verschillende pesticiden en zware metalen zoals nikkel, chroom, kwikzilver en Amalgaam uit haar lichaam verwijderd. Door haar behandelingen bij MeCeBi kan mevrouw Ribbers weer vol energie door het leven, zonder steeds op haar medicatie te hoeven letten.