Ervaringsverhaal: Geen pijn tijdens de vakantie

Na mijn vakantie in 2008 was ik erg moe, had ik pijn in mijn benen en vooral pijn in mijn rechterheup en rechtervoet. Na een bezoek aan de huisarts werd ik doorverwezen naar het ziekenhuis in Amersfoort. We gingen van specialist naar specialist, MRI scan, bloedonderzoek, foto’s enz.

Altijd kreeg ik hetzelfde antwoord: ‘We kunnen niets vinden. 100% in orde.’ Dat is fijn om te horen, maar de pijn bleef en werd steeds erger, vooral in de rechtervoet. En dan vooral tijdens het staan en wanneer ik ’s ochtends begon met lopen. Op eigen verzoek ben ik drie keer naar een chiropractor gegaan en die kon ook niks voor mij betekenen. Dus vervolgens weer naar de huisarts, daarna een afspraak gemaakt bij de afdeling pijnbestrijding in het ziekenhuis in Amersfoort. Maar na alle brieven en documentatie die ik had meegekregen om te lezen, zag ik dit niet zo zitten. Ook nog een manueel therapeut geprobeerd, maar ook dit hielp niks.

Het bord van MeCeBi viel mij op de laatste keer dat ik bij deze therapeut vandaan kwam. Vervolgens heb ik telefonisch contact opgenomen voor een afspraak bij Ineke. Tijdens de eerste afspraak had ik gelijk het gevoel dat het goed zou komen. De afspraak was dat ik 15 keer zou komen voor behandeling, maar na 10 behandelingen waren de klachten vrijwel volledig verdwenen!

Ik ben erg blij dat ik in, in mijn eigen woonplaats, binnen 3 maanden bij MeCeBi van de pijnklachten af ben. Vooral als je nagaat dat ik daarvoor een jaar lang het ziekenhuis in en uit gelopen ben.

Ik kijk nu erg uit naar mijn volgende vakantie: eindelijk geen pijn meer tijdens de vakantie. Bedankt Ineke! Ik zal je bij een ieder aanbevelen.

Arie