Ervaringsverhaal: het heeft ons erg geholpen.

Mijn dochter Lisa was pas 1,5 jaar oud toen ze helemaal niets meer wilde eten. Ook had ze een erg dikke buik. Ik maakte me ernstige zorgen om haar. Ik ging naar de huisarts, maar die zei dat hoort bij haar leeftijd, maar het werd steeds erger. Ze viel ook veel af.

Toen ben ik naar het consultatiebureau gegaan, en zei dat ik doorgestuurd wou worden, en dat gingen ze regelen. Ze kreeg een kijkoperatie en het bleek dat ze glutenovergevoeligheid had, en dat dat levenslang is. Ik vond het heel erg, want ze mocht bijna niks meer eten. Totdat ik van MeCeBi hoorde, en zeiden dat zij er wel wat aan konden doen.

Het eerste jaar dacht ik soms weinig verandering te zien, maar daarna zag je duidelijk veel verandering. Ze at weer veel meer en had weer de energie, zoals een kind hoort te hebben.

Ik heb 2 jaar bij MeCeBi gelopen met Lisa en de glutenovergevoeligheid is over. Ze heeft pas bloed geprikt in het ziekenhuis en de darmen waren helemaal goed, terwijl ze bijna alles weer eet, behalve brood en koek, want dat durft ze nog niet.

We zijn MeCeBi erg dankbaar wat ze gedaan hebben voor Lisa. Ik raad het mensen echt aan om naar MeCeBi te gaan wanneer zij ook last hebben van gluten of andere gezondheidsklachten. Het heeft ons erg geholpen.

Mw. M Evers