Ervaringsverhaal: dat is toch eigenlijk een soort van wonder?

Al vanaf mijn geboorte heb ik oorproblemen gehad. Oorontstekingen met een loopoor, aan beide kanten ca. 15 keer buisjes gehad. De dokters konden niets anders doen dan antibiotica geven. Soms had ik wel gedurende 1 of 2 maanden lang een oorontsteking, daardoor hoorde ik heel slecht. Zo heb ik 16 jaar rondgelopen en er was geen dokter die mij helpen kon.

Toen kwam mijn moeder op het idee om naar Ineke van den Berg te gaan. Ik kwam voor onderzoeken en het bleek dat ik allemaal schimmels in mijn lichaam en oren had. Ook vond ze nog andere dingen in mijn lichaam. En toen begonnen we met de behandelingen. Nu, ongeveer een jaar later, ben ik erg blij dat mijn moeder mij heeft overgehaald om dit te doen. Ik heb namelijk al een jaar geen oorontsteking meer gehad. En dit is het eerste jaar in 16 jaar! Dat is toch eigenlijk een soort van wonder?

Ineke en het team, heel erg bedankt! Ik weet niet hoeveel ik jullie bedanken moet, dat ik nu van mijn klachten af ben. Want dat had ik echt nooit durven hopen!

Mw. A. van Turennout