Ervaringsverhaal: We hadden Sam niet terug, we hadden Sam eindelijk zoals hij echt is!

Ik kwam voor mijn hooikoorts, maar ik nam ook mijn zoontje van 6 jaar mee. Als baby had hij last van koemelk-allergie en later bleek hij voor meer producten een allergie te hebben, vooral voor smaakversterkers zoals bijvoorbeeld E 621.

Helaas zit deze stof in bijna alle hartige levensmiddelen. Wanneer hij bijvoorbeeld een theelepeltje tomatensoep kreeg of één stukje chips dan was hij minimaal vijf dagen onhandelbaar, volledig de weg kwijt, overstuur, buiten zinnen, zweten, huilen, schreeuwen, dingen doen die niet kunnen, terwijl hij riep: “Papa, ik wil het niet doen.” Hij kon zich niet bedwingen en deed het toch.

“Papa, ik wil het niet doen.” Hij kon zich niet bedwingen en deed het toch.

Hij kreeg een soortgelijke behandeling als ik en gelukkig ook met een fantastisch resultaat! Als hij bij een vriendje gespeeld had kreeg ik telkens te horen: “Wat is er met Sam gebeurt? Het lijkt een heel ander kind, zo rustig en lief!”

We hadden Sam niet ‘terug’, we hadden eindelijk Sam zoals hij echt is. Een heerlijk, lief, rustig en zachtaardig jochie. En gelukkig mag hij alles weer eten, dus ook producten met die smaakversterker er in.