Ervaringsverhaal: Dat kleine kereltje knapte zo op dat we een beetje schrokken!

Menno zat van top tot teen onder het eczeem, behalve zijn billetjes, handjes en voetjes. Zijn huid was vurig rood en op zijn armen en rug vaak open zodat zijn kleertjes er aan vast kwamen te zitten. Volgens de huisarts was dit gewoon ‘erfelijk’ en volgens de dermatoloog kon er niks anders aan gedaan worden dan smeren met hormoonzalf. Hier was ik niet blij mee, want ik had zelf het gevoel dat Menno ergens op reageerde.

Bij Ineke kreeg ik mijn gelijk. Menno had koemelk- en tarweallergie. Uiteraard hoort daar een koemelk- en tarwevrij dieet bij en hierdoor zag je hem met de dag opknappen. Naast het dieet werd Menno met bioresonantie behandeld. Dat kleine kereltje knapte zo goed op dat wij een beetje schrokken. Wij hadden nu pas door hoe ziek Menno geweest was.

Zijn lijfje had zoveel, voor hem slechte dingen, moeten verwerken. Dat kostte heel veel energie. Het leek ook wel of hij al die tijd een beetje duf was en nu stonden zijn ogen ook veel helderder. Inmiddels zijn wij dik een jaar verder en Menno is weer helemaal gezond, kan alles weer eten zonder nare reacties en dat hebben we te danken aan Ineke en Greetje! Bedankt voor alle hulp en goede zorgen!

Familie Ruitenberg