Over MeCeBi Hoogeveen

Vanaf begin oktober 2020 bent u ook van harte welkom bij MeCeBi Hoogeveen. Mirjam Boertien, voorheen biofysisch natuurgeneeskundige bij MeCeBi in Putten, heeft haar eigen vestiging geopend. Zij zal deze vestiging zelfstandig 'runnen' onder de vlag van MeCeBi. U treft Mirjam dan ook als behandeld therapeut.

Kennis, Kunde en Kwaliteit

Zoals u gewend bent van MeCeBi staat ook bij MeCeBi Hoogeveen de '3 K's' centraal. De 3 K's staan voor Kennis, Kunde en Kwaliteit. Kennis vormt de basis voor ons bestaan. MeCeBi investeert continu in studie, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek. Diepgaande kennis van zowel de reguliere geneeskunde als ook de biofysische geneeskunde is ruimschoots aanwezig.

De combinatie van diepgaande kennis en de brede ervaring staat garant voor kundigheid. De kundigheid komt tot uitdrukking in de omgang met onze patiënten, het stellen van de juiste diagnoses en in onze behandelplannen. Hierbij wordt uitsluitend gewerkt met gekeurmerkte apparatuur in een professionele omgeving.

'Je bent wat je uitstraalt' is een gezegde. MeCeBi kiest ervoor om volgens strakke kwaliteitsnormeringen te werken. Voor u als patiënt betekent dit duidelijke communicatie vooraf, tijdens en na het behandeltraject. U weet van te voren precies wat u te wachten staat met betrekking tot diagnose, behandelingen en doorlooptijd. Tevens krijgt u de beschikking over uw persoonlijke dossier. Alle 'ins & outs' met betrekking tot uw klachten en behandelingen worden hierin beschreven en bijgehouden. Hiermee heeft u continu uw eigen informatie beschikbaar.

Adres, parkeren en wachtruimte

U vindt MeCeBi Hoogeveen aan de Toldijk 1 in Hoogeveen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.