Het is de Lyme Awareness Maand!

De maand mei staat in het teken van de Ziekte van Lyme. Jaarlijks worden in Nederland een miljoen mensen door een teek gebeten. Is de teek besmet, dan kan dit leiden tot de Ziekte van Lyme. Dit is een zeer vervelende infectieziekte met heftige gevolgen. MeCeBi kan u helpen bij het behandelen van de ziekte van Lyme.

Ziekte van Lyme na een tekenbeet

Zoals gezegd kunt u de ziekte van Lyme krijgen als gevolg van een tekenbeet. Naar schatting draagt ongeveer 20% van de teken de borrelia bacterie met zich mee. De kans op besmetting met deze bacterie stijgt wanneer de teek zich lang op het lichaam bevindt. Preventie en alertheid is daarom van belang. In sommige gevallen leidt de besmetting ook daadwerkelijk tot de ziekte van Lyme.

MeCeBi en de ziekte van Lyme

MeCeBi heeft dankzij jaren van onderzoek een behandeling ontwikkeld die de ziekte van Lyme opspoort en behandelt. We maken gebruik van diverse soorten apparatuur waarbij de bacterie opgespoord en gemanipuleerd kan worden. Er wordt een specifiek en individueel behandelplan en zorgplan opgesteld, waarbij diverse technieken en therapeutische maatregelen worden getroffen om het lichaam weer in balans te krijgen en sterk te maken.

Laat u testen bij MeCeBi!

Heeft u last van onverklaarbare vermoeidheid, heftige hoofdpijn, uitval van spieren, hartkloppingen, stemmingswisselingen, maag- en darmklachten en/of andere vage klachten? Of heeft u het vermoeden dat u de ziekte van Lyme heeft? Laat u dan testen bij MeCeBi op de ziekte van Lyme.

U kunt bij ons terecht voor een controle (van ongeveer 30 minuten).Tijdens deze controle proberen we vast te stellen of u Lyme heeft en kunt u samen met de therapeut gelijk de mogelijkheden tot behandeling bespreken. Ook krijgt u adviezen en ondersteuning voor de korte termijn.

Het verhaal van Anne

MeCeBi heeft al diverse mensen geholpen in hun strijd tegen de ziekte van Lyme. Anne is daar één van. Anne Jaspers is 14 jaar oud als ze wordt gebeten door een teek. Pas twee jaar later komt de ziekte van Lyme tot uiting. Ze is ernstig vermoeid en heeft last van extreme misselijkheid. Na een lange weg is Anne eindelijk genezen!

Meer informatie of een afspraak?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u ons formulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen via 0341-354112. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor eventuele vragen.

Interessant? Deel deze pagina: