icon-behandeling De ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme is een multi-systeemziekte, die vele lichaamsfuncties en organen kan aantasten. De ziekte kan veel klachten geven zoals: huidafwijkingen, neurologische-, gewrichts-, hart-, oog-, interne-, en neuropsychiatrische klachten. Maar ook ernstige vermoeidheid, concentratiestoornissen, (hevige) pijnen, telkens terugkerende griepachtige verschijnselen en meer.

De bacterie kan zeer snel vanuit het gebied van de tekenbeet in de bloedsomloop komen en zo door het hele lichaam circuleren. Deze bacterie heeft een speciale manier om door de wanden van de bloedvaten te dringen en zijn weg te banen tot diep in de weefsels en organen van het menselijk lichaam.

Lees verder...

Laat u testen bij MeCeBi!

MeCeBi, hét centrum voor biofysische geneeskunde, heeft dankzij jaren van onderzoek een behandelmethode ontwikkeld die de ziekte van Lyme opspoort en behandelt.

Blijf niet lopen met uw klachten! Neem contact met ons op. U staat centraal!

U kunt bij ons terecht voor een controle (van ongeveer 30 minuten).Tijdens deze controle proberen we vast te stellen of u Lyme heeft en kunt u samen met de therapeut gelijk de mogelijkheden tot behandeling bespreken. Ook krijgt u adviezen en ondersteuning voor de korte termijn.

Kosten Lyme-test

Controle (30 minuten)
€64,-

Ziekte van Lyme


ziekenhuisDe ziekte van Lyme is een multi-systeemziekte, die vele lichaamsfuncties en organen kan aantasten. De ziekte kan veel klachten geven zoals: huidafwijkingen, neurologische-, gewrichts-, hart-, oog-, interne-, en neuropsychiatrische klachten. Maar ook ernstige vermoeidheid, concentratiestoornissen, (hevige) pijnen, telkens terugkerende griepachtige verschijnselen en meer!

De bacterie kan zeer snel vanuit het gebied van de tekenbeet in de bloedsomloop komen en zo door het hele lichaam circuleren. Deze bacterie heeft een speciale manier om door de wanden van de bloedvaten te dringen en zijn weg te banen tot diep in de weefsels en organen van het menselijk lichaam.

Lees verder...

Behandeling van Lyme

behandeling_stillMeCeBi maakt bij de behandeling van Lyme gebruik van bioresonantie en medische apparatuur waarmee we uw lichaam weer in balans brengen. Geheel pijnloos en toegepast op uw klachten. Bekijk op deze pagina de video’s om meer te leren over Lyme en onze behandeling.

De borrelia bacterie heeft een vervelende eigenschap. De bacterie kan zich verstoppen en vermommen in de cel. Hierdoor is antibiotica vaak geen oplossing. De hoogste prioriteit van MeCeBi is om deze bacterie op te sporen. Vervolgens gaan we aan de slag met het versterken van uw immuunsysteem, zodat uw lichaam de bacterie kan verslaan. Dit vergt een specifieke en individuele aanpak.

Lees verder...

Onderzoek naar Lyme

onderzoek_stillDe afgelopen jaren is MeCeBi door eigen onderzoek naar Lyme meer te weten gekomen over de impact van de ziekte van Lyme op het menselijk lichaam. Wat opvalt is dat een grote groep mensen lijdt aan Lyme, zonder dat dit door een arts gediagnosticeerd wordt. De bacterie heeft zich verstopt en vermomd in de cel. Antibiotica kan de eiwitmantel van de bacterie kapot maken waardoor hij opgeruimd wordt.

Als de bacterie zich verstopt heeft of zich vermomt als lichaamseigen, dan werkt de antibiotica niet. In veel gevallen wordt er een deel van de bacterie aangepakt en komen de klachten terug. Vaak gebeurt dit als mensen een verminderde weerstand hebben. De bacterie kruipt uit de cel en slaat opnieuw vernietigend toe!

Lees verder...