icon-behandeling Behandeling van Lyme

MeCeBi maakt bij de behandeling van Lyme onder andere gebruik van bioresonantie met als doel uw lichaam weer in balans te brengen. Geheel pijnloos en toegepast op uw klachten. Bekijk op deze pagina de video’s om meer te leren over Lyme en onze behandeling.

Behandeling van Lyme

Unieke behandelmethode
Collegiaal overleg met artsen
Jaren van onderzoek en ervaring
Bewezen resultaat
(Deel)vergoeding mogelijk
Ruime openingstijden
Individuele aanpak
Praktijk in Putten en Ede

Neem contact met ons op

Behandeling van Lyme

Behandeling met antibiotica niet altijd de oplossing

De borrelia bacterie heeft een vervelende eigenschap. De bacterie kan zich verstoppen en vermommen in de cel. Hierdoor is antibiotica vaak geen oplossing.

Wat is de ziekte van Lyme?

De ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door de borrelia bacterie. Een bacterie die overdragen wordt door een tekenbeet. In de video een uitgebreidere uitleg.

De aanpak van MeCeBi

Werkwijze van reguliere geneeskunde
Duizenden mensen ondervinden in Nederland jaarlijks de gevolgen van een tekenbeet. Deze teek kan de borellia bacterie met zich mee dragen die voor de besmetting zorgt. Voor de reguliere geneeskunde is het moeilijk om de juiste diagnose te stellen. Dit komt doordat de ziekte van Lyme zich als het ware kan verstoppen en vermommen. De reguliere geneeskunde test op de hoeveelheid antistoffen die het lichaam aanmaakt. Dit kan door bloedonderzoek, maar ook door een lumbaalpunctie (hersenvocht). Wanneer Lyme wel geconstateerd wordt door het ziekenhuis wordt antibiotica gebruikt bij de behandeling van Lyme.

Individuele aanpak
De hoogste prioriteit van MeCeBi is om deze bacterie op te sporen. Vervolgens gaan we aan de slag met het versterken van uw immuunsysteem, zodat uw lichaam de bacterie kan verslaan. Dit vergt een specifieke en individuele aanpak. MeCeBi maakt bij de behandeling van Lyme gebruik van diverse soorten apparatuur waarbij de bacterie gemanipuleerd wordt door middel van frequenties. Daar waar de bacterie zich verstopt of vermomt, worden de frequenties aangepast en herstelt uw lichaam zich. In overleg met uw huisarts en andere specialisten zijn we samen in staat om uw klachten te behandelen.