icon-behandeling Onderzoek naar de ziekte van Lyme

De afgelopen jaren is MeCeBi door eigen onderzoek naar Lyme meer te weten gekomen over de impact van de ziekte van Lyme op het menselijk lichaam. Wat opvalt is dat een grote groep mensen lijdt onder Lyme, zonder dat dit door een arts gediagnosticeerd wordt. De bacterie heeft zich verstopt en vermomd in de cel. Antibiotica kan de eiwitmantel van de bacterie kapot maken waardoor hij opgeruimd wordt. Als de bacterie zich verstopt heeft of zich vermomt als lichaamseigen, dan werkt de antibiotica niet.

In veel gevallen wordt een deel van de bacterie aangepakt en komen de klachten terug. Vaak gebeurt dit als mensen een verminderde weerstand hebben. De bacterie kruipt uit de cel en slaat opnieuw vernietigend toe!

Onderzoek naar Lyme toont aan dat de witte bloedcellen die de bacteriën moeten opruimen worden misleid. Daarmee kunnen ook de lichaamseigen structuren van het weefsel aantasten, waardoor een lijdensweg van verschrikkelijke klachten kan ontstaan. Na het nemen van nieuwe antibioticakuur zijn er vaak geen aanwijzingen meer te vinden. Daarmee is de ziekte voor veel artsen verholpen. Doordat mensen vaak bij chronische klachten (soms dus na jaren) bij de arts komen, krijgen ze een andere diagnose dan Lyme, zoals reuma of CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom).

Dankzij onderzoek en ervaring is MeCeBi steeds beter in staat om deze ziekte te behandelen.

Dankzij onderzoek en ervaring is MeCeBi steeds beter in staat om deze ziekte te behandelen. We maken gebruik van diverse soorten apparatuur waarbij de bacterie als het ware gemanipuleerd wordt en dat doen we met behulp van frequenties. Deze behandelmethode heet bioresonantie. Daar waar de bacterie zich heeft verstopt en er geen of weinig antistoffen meer aanwezig zijn, kan nog wel de frequentie gemeten en bewerkt worden. Dit is een vrij technische methode, waar we u graag persoonlijk meer over vertellen.