icon-behandeling Ons team

Wat doen wij en wie zijn wij?

Met de talenten die wij hebben bieden we gepaste en individuele zorg voor zieke mensen om ons heen. Daarbij kijken we altijd naar de persoon zelf in zijn of haar omstandigheden. Ieder mens is uniek en geen aandoening staat op zichzelf. Zo hebben we geen standaard protocollen voor een specifieke aandoening.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontdekken van oorzaken die een belangrijke rol spelen in het ontstaan van ziekte. We gaan samen met u een persoonlijk traject in, op weg naar een betere gezondheid. Hier ligt ons hart en wij werken vanuit toewijding en passie waarbij u centraal staat.

MeCeBi heeft een multidisciplinair team: samen sterk!

Ineke van den Berg, eigenaresse van MeCeBi:

"Elke dag ontmoet ik mensen met lichamelijke en emotionele zorgen en problemen. Ik zie en spreek mensen die erg ziek zijn, die 24 uur per dag, zeven dagen in de week pijn hebben.

Mensen met eczeem, darmklachten, slaapstoornissen, angst, ernstige vermoeidheid…. Ik kan bladzijden vol schrijven met symptomen en klachten waar mensen mee leven.

Ik zie en spreek ze niet alleen, maar ik luister vooral naar ze en dan word ik diep geraakt door wat zij meemaken. Ze raken mij persoonlijk, ze treffen mijn hart, met hun verhalen, met hun zorgen, verdriet, machteloosheid, frustraties en dilemma’s die ze ervaren en waarmee ze moeten leven.

En naast deze mensen staan een partner, familieleden en vrienden. Hen treft het ook, zij delen samen hun leven en ook hun leven is hierdoor veranderd.

Geboeid door de natuur en geboeid door ziekte en gezondheid werk ik met veel passie voor en met zieke mensen. Altijd al heb ik een liefde gehad voor de natuur en de mensen om mij heen.

Zo ben ik, vanuit mijn regulier medische achtergrond, Natuurgeneeskunde en Biofysische geneeskunde gaan studeren en ben ik in 1993 als eigenaresse van MeCeBi begonnen mijn droom na te leven. Met grote dankbaarheid mag ik nog dagelijks genieten van mijn mooie werk, samen met een prachtig team van passievolle mensen."

Biofysisch natuurgeneeskundigen

Ineke van den Berg - MeCeBi

Ineke

Biofysisch natuurgeneeskundige

Rob

Biofysisch natuurgeneeskundige

Mirjam

Biofysisch natuurgeneeskundige
Eigenaresse MeCeBi Hoogeveen

Therapeuten

Ditsie

Ditsie

Therapeut
Verpleegkundige

Specialismen
• Voeding
• Scenartherapie (pijn en blessure)

Anne-Marie

Anne-Marie

Therapeut

Specialismen
• Voeding
• Cure4Life

Wilma

Wilma

Therapeut

Specialismen
• Voeding
• Orthomoleculaire geneeskunde

Annemiek

Annemiek

Therapeut

Specialismen
• Maatschappelijk werk
• Coach voor ouderen en autisme
• Natuurlijk zwangerschap en natuurlijk ouderschap
• Vruchtbaarheid- en zwangerschapsconsulente

Annie

Therapeut

Praktijkassistenten

Joanneke

Praktijkassistente

Else-Marlies

Praktijkassistente

Corine

Corine

Praktijkassistente

Ons team is zeker niet compleet zonder

Wieneke

Administratief medewerker