Onze Care4Life supplementen bestellen?

MeCeBi maakt gebruik van de Care4Life supplementenlijn. Deze supplementen bevatten geen vulmiddelen, suikers of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarnaast zijn ze GMO-vrij (vrij van genetische manipulatie). Dit betekent dat onze producten niet zijn behandeld met pesticides, vrij zijn van schimmels en kunstmest en geen hormonen bevatten.

Wij zijn ervan overtuigd dat alles wat we nodig hebben om gezond en gelukkig te zijn, de natuur in overvloed aanreikt. Toch ontkomen we er soms niet aan dat we - ondanks een gevarieerd en gezond voedingspatroon - supplementen nodig hebt om de natuurlijke weerstand te ondersteunen. Vooral in tijden van zware belasting.

Belangrijk is dan wel te kiezen voor supplementen waar geen E-nummers of andere chemische stoffen aan zijn toegevoegd, zoals de supplementen van Care4Life.

Bestellen per e-mail

Wilt u Care4Life supplementen bestellen, maar bent u - om wat voor reden dan ook - niet in de gelegenheid om de supplementen in een van onze MeCeBi praktijken te kopen? Dan kunt u uw bestelling ook gewoon aan ons mailen en wij zorgen ervoor dat u uw supplementen thuisbezorgd krijgt.

Wij verzoeken u om uw bestelling naar ons te mailen via info@mecebi.nl. Vermeld daarin welke supplementen u graag wilt bestellen, uiteraard ook de hoeveelheid en op welk adres u uw bestelling wilt ontvangen. Na ontvangst van uw mail verwerken onze assistentes uw bestelling en u krijgt zo snel mogelijk uw bestelling opgestuurd.

Goed om te weten: u krijgt van ons per mail een factuur van uw bestelling. Wij rekenen voor uw bestelling wel administratie- en verzendkosten.

Team MeCeBi