Tekenkaart en tekenspray

Tekenkaart

Onze eigen Tekenkaart (Safecard) werkt volgens een geheel nieuw principe. Teken worden zonder geweld verwijderd. Je schuift de teek gewoonweg met de speciaal ontworpen kaart eraf, met een rustige en glijdende beweging. Op deze manier wordt de kans op de overdracht van de gevaarlijke bacteriën beperkt.

De tekenkaart is een speciaal ontworpen kaart van hoge kwaliteit en extra uitgerust met een loepje. De Tekenkaart kan zowel bij mens als dier gebruikt worden.

Tekenspray

Ook hebben wij een eigen 'Puur en natuur teken- en insectenspray'. Met deze spray proberen we de antennes of receptoren op de insecten te beïnvloeden, zodat ze mens en dier minder of niet aantrekkelijk vinden.

De spray bestaat uit zuiver (omgekeerd osmose) water vermengd met olie en een samenstelling van diverse etherische oliën. Uit onderzoek blijkt dat etherische oliën ons kunnen beschermen tegen insecten. Er zijn namelijk positieve resultaten gevonden van etherische oliën uit ruim duizend planten. Daar willen wij graag gebruik van maken. En zijn nog meer voordelen: etherische oliën zijn puur, biologisch, vormen geen belasting voor je lichaam en zijn milieuvriendelijk.

Deze spray is biologisch en 100% afbreekbaar. Het is een goed alternatief voor DEET, Picardine en Permethrine (toxische stoffen in deze producten kunnen negatieve effecten hebben op uw gezondheid).


Bestel de tekenkaart en/of de tekenspray

In de maanden april en mei hebben wij een mooie aanbieding:

Tijdelijk is de combinatie van de ‘Puur en natuur teken- en insectenspray’ (normaal: €9,-) én de tekenkaart (normaal: €4,50) samen verkrijgbaar voor slechts €10,-

U kunt deze producten uiteraard kopen bij ons in de praktijk, maar ook bestellen via onderstaand formulier.

Let op! Bovenstaande actieprijs is exclusief verzendkosten.

Naam *

E-mail *

Straatnaam + huisnummer *

Postcode en woonplaats *

Aantal tekenkaarten (€4,50 per stuk)

Aantal tekensprays (€9,- per stuk)

Speciale actie: tekenkaart + tekenspray (actieprijs: €10,-)

Aanvullende opmerkingen

Het is helaas nog niet mogelijk om online te betalen. U ontvangt van ons een factuur van uw bestelling. 

Interessant? Deel deze pagina: