Ga naar de webshop van Leef je gezond

Nieuw: bestel onze Care4Life supplementen in de webshop

Misschien wel bij u bekend: MeCeBi heeft al jarenlang een intensieve samenwerking met Cure4Life. Cure4Life biedt een medisch onderbouw voedingsprogramma, zodat u snel en verantwoord kunt afvallen.

Daarnaast heeft Cure4Life onlangs een nieuw online programma geïntroduceerd, namelijk het Leef je gezond-programma. Dankzij het Leef je gezond-programma kunt u in 12 weken toewerken naar een gezondere, vitalere leefstijl! Het mooie is: dit kunt u volledig online volgen.

Care4Life supplementenlijn

Net als MeCeBi maakt Cure4Life gebruik van de Care4Life supplementenlijn. Deze supplementen worden ook bij MeCeBi aangeraden, want deze producten bevatten geen vulmiddelen, suikers of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarnaast zijn ze GMO-vrij (vrij van genetische manipulatie). Dit betekent dat onze producten niet zijn behandeld met pesticides, vrij zijn van schimmels en kunstmest en geen hormonen bevatten.

Wij zijn ervan overtuigd dat alles wat we nodig hebben om gezond en gelukkig te zijn, de natuur in overvloed aanreikt. Toch ontkomen we er soms niet aan dat we - ondanks een gevarieerd en gezond voedingspatroon - supplementen nodig hebt om de natuurlijke weerstand te ondersteunen. Vooral in tijden van zware belasting.

Belangrijk is dan wel te kiezen voor supplementen waar geen E-nummers of andere chemische stoffen aan zijn toegevoegd, zoals de supplementen van Care4Life.

Prachtige nieuwe webshop

Leef je gezond (als onderdeel van Cure4Life) heeft hier een prachtige webshop voor geïntroduceerd. Hier kunt u ook speciaal samengestelde ondersteuningspakketten vinden voor kinderen, senioren, volwassenen en mensen met luchtwegklachten.

Graag wijzen wij u dan ook op de nieuwe webshop en deze bevelen we van harte aan. Op shop.leefjegezond.nl vindt u kwalitatief goede suppletie die u online kunt bestellen. U krijgt er tijdelijk ook een prachtig e-book over weerstand bij.

Daarnaast wijzen wij u graag op het prachtige nieuwe Leef je gezond-programma wat u volledig online kunt volgen. Kijk hiervoor op www.leefjegezond.nl.

Team MeCeBi